Срібна фіала з Семикиної Могили - Болтрик, Ю.В.; Трейстер, М.Ю. (Археологія, 2010)
Статтю присвячено публікації та аналізу фіали зі скіфського кургану останньої чверті IV або рубежу IV—III ст. до н. е., розкопаного 1974 р. на південний схід від м. Дніпрорудне Запорізької обл.