Підвищення ролі держави у формуванні виробничого підприємництва - Бутенко, А.І. (Економічні інновації, 2010)
Розглянуто основні проблеми, що заважають розвитку виробничого підприємництва в Україні, та запропоновано напрямки вдосконалення регулюючих впливів держави на цей процес.