Національна екологічна доктрина в умовах трансформаційних екологічних зрушень - Галушкіна, Т.П. (Економічні інновації, 2010)
В статті розглянуто активізаційні напрями розробки національної концепції сталого розвитку та реалізацію ефективних моделей її впровадження. Визначено основні передумови імплементації існуючих у цій площині міжнародних провідних концептуальних принципів у практику прийняття управлінських рішень в Україні.