Напрямки трансформації транспортно-технологічних систем Чорноморського регіону - Кухарчик, В.Г. (Економічні інновації, 2010)
У статті розглядаються питання функціонування транспортно-технологічних систем у Чорноморському регіоні. Визначені напрямки їх розвитку та трансформації.