Проблеми формування системи показників оцінки транспортного потенціалу - Ільченко, С.В. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуті питання недостатньо коректного формування статистичної бази даних для подальшого використання їх у прогнозних розрахунках, побудові тактичних та стратегічних програм та загалом у розвитку сучасних транспортних потужностей.