Методика визначення перспективних галузей економіки - Копосов, Г.О.; Семененко, О.О. (Економічні інновації, 2011)
Обґрунтовано передумови галузевого розвитку економічної системи. На основі національних статистичних даних розраховано прогнозні показники росту за всіма видами економічної діяльності. Проаналізовано виявлені тенденції та визначено перспективи галузевого розвитку національної економіки України.