Академічні слухання з проблем промислового розвитку - Амоша, О.І.; Залознова, Ю.С. (Вісник НАН України, 2013)
3 лютого 2013 р. в Інституті економіки промисловості НАН України відбулося перше засідання академічних слухань з проблем промислового розвитку «Розвиток вугільної промисловості України: згортати не резонно розвивати». Організаторами слухань виступили Інститут економіки промисловості НАН України та Навчально-науковий інститут економіки промислового розвитку НАН і МОН України. У заході взяли участь науковці з Національної академії наук України, представники промисловості та громадських організацій.