Методические подходы к типологизации приграничных регионов и территорий Украины - Андерсон, Н.В.; Дейнеко, А.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглядаються принципи і підходи до типологізації прикордонних регіонів і територій України. Для більш детального опису ступеня «прикордонної контактності» обласних регіонів України, запропоновано спеціальний інтегральний показник.