Краудсорсингова платформа як елемент системи інноваційного розвитку субрегіону - Ворожейкін, О.О. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто основні принципи створення краудсорсингової платформи на основі парадигми відкритих інновацій. Визначено переваги використання технології краудсорсингу на субрегіональному рівні. Представлено концептуальний механізм функціонування краудсорсингової платформи.