Біографічні матеріали на сторінках часописів «Черниговские епархиальные известия» та «Вера и жизнь» - Блакитний, М.М. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті на основі публікацій, оприлюднених у часописах «Черниговские епархиальные известия» і «Вера и жизнь», йдеться про біографічні матеріали, присвячені церковним і громадським діячам другої пол. ХІХ – поч. ХХ ст., долі яких були пов’язані з Чернігівщиною.