Глухівська жіноча гімназія - Шишкіна, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2010)
Стаття присвячена історії глухівської жіночої гімназії, створеної завдяки меценатській діяльності родини Терещенків наприкінці ХІХ ст. Будівля гімназії є зразком псевдокласицистичного стилю в архітектурі Глухова.