Оцінка морфофункціонального стану гемопоетичних клітин-попередників кордової крові для подальшої трансплантації - Білько, Д.І.; Борбуляк, І.З.; Білько, Н.М. (Проблемы криобиологии и криомедицины, 2013)
Це дослідження було представлено на мінісимпозіумі «День стовбурової клітини», що відбувся 24 травня 2013 року в м. Києві.