Міжнародна асоціація академій наук: двадцять років в ім’я науки (ювілейне засідання Ради Міжнародної асоціації академій наук) (Вісник НАН України, 2014)
3 грудня 2013 р. у Великому конференц-залі Національної академії наук України з нагоди 20-річчя від дня заснування Міжнародної асоціації академій наук відбулося ювілейне засідання Ради МААН під головуванням президента Асоціації академіка НАН України і РАН Б.Є. Патона. У засіданні взяли участь делегації академій наук і організацій — асоційованих членів МААН, представники наукової громадськості та засобів масової інформації.