Вплив екзогенних нейральних стовбурових клітин на стан нервової тканини після ішемічного пошкодження in vitro - Рибачук, О.А.; Кирик, В.М.; Цупиков, О.М.; Бутенко, Г.М.; Скибо, Г.Г.; Півнева, Т.А. (Проблемы криобиологии и криомедицины, 2013)
Це дослідження було представлено на мінісимпозіумі «День стовбурової клітини», що відбувся 24 травня 2013 року в м. Києві.