Апроксимація замкненого контурного зображення багатокутником - Боюн, В.П.; Сабельніков, П.Ю.; Сабельніков, Ю.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2013)
Запропоновано метод апроксимації замкненого контурного зображення багатокутником, вершинами якого є безпосередньо точки цього зображення.