Анатолію Миколайовичу Кірпічникову — 80! (Археологія, 2010)
Відомому вченому, визначному досліднику дав ньоруських старожитностей, доктору історичних наук, професору, головному співробітнику Інституту історії матеріальної культури РАН Анатолію Миколайовичу Кірпічникову виповнилося 80 років.