Візит високопосадовців ООН до Ходосівського археологічного комплексу - Готун, І.А. (Археологія, 2008)
Наприкінці минулого польового сезону за офіційним запрошенням Міністерства закордонних справ України Ходосівський археологічний комплекс відвідали пан Френсіс М. О’Доннелл, Постійний координатор системи ООН в Україні, та пан Алан З. Скурбати, Радник ООН (Візит 1994—2006).