Проблеми енергозбереження та енергоефективності діяльності електроенергетичних підприємств - Ажнакін, С.Г. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуті проблеми енергозбереження та енергоефективності діяльності електроенергетичних підприємств, що є актуальним завданням сьогодення, адже Україна знаходиться за межею неефективного використання енергетичних ресурсів за умов недостатності їх власного видобутку.