Виробництво біоетанолу як шлях до відродження спиртової та цукрової галузей - Антонюк, П.О.; Дейнеко, А.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто можливості організації виробництва біоетанолу на спиртових і цукробурякових заводах шляхом використання існуючих потужностей, які не використовуються, та будівництва нових, що дає можливість задовольнити внутрішні потреби та поставки на експорт.