Реновация территорий – особенности принятия инвестиционных решений - Балан, А.С.; Шерепера, И.А. (Економічні інновації, 2013)
У статті узагальнено приклади досвіду реновації в різних країнах і можливість його використання для України, в тому числі і для м. Одеси. Розглянуто особливості прийняття інвестиційних рішень і основні економічні результати таких проектів. Зроблено висновки про можливу вигоду для інвесторів при використанні різних концепцій реновації.