Некоторые аспекты маркетинга нематериальных активов как коммерческих продуктов - Дюков, В.П.; Дюкова, Н.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянути деякі аспекти маркетингу нематеріальних активів як комерційних продуктів у сучасній економіці; вказані основні особливості маркетингу цих продуктів, що впливають на формування їх комплексу маркетингу; розроблені основні підходи к формуванню комплексу маркетингу нематеріальних активів як комерційних продуктів.