Посилення мережевим ефектом синергії консолідації суб’єктів ринку інфокомунікацій - Коваль, В.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто особливості прояву найбільш значимих джерел синергії від об’єднання операторів телекомунікацій. Обґрунтовано індекс мережевого ефекту та розкрито його вплив в рамках доходного підходу на посилення синергізму корпоративної консолідації в сфері інфокомунікацій.