Формування ринку земель в Україні на основі трансформації земельно-майнових відносин - Криницька, О.О. (Економічні інновації, 2013)
Розглядаються питання розвитку ринку земель в Україні на основі трансформації земельно-майнових відносин як складової соціально-економічного капіталу, що є домінуючим у формуванні багатства країни.