До теорії еластичності товарних ринків у контексті їх зовнішнього регулювання - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглядається проблема оцінки стану товарного ринку з позиції його сприймання зовнішніх регулюючих впливів. Запропонований інструмент кількісної оцінки «регуляторної еластичності» товарного ринку дозволяє визначити управлінські рішення щодо: необхідності, доцільності, спроможності та результативності його регулювання.