Український ринок круп’яної продукції: сучасні тенденції та перспективи розвитку - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2013)
Визначено тенденції, економічні проблеми та цінові чинники розвитку українського ринку круп’яної продукції. Обґрунтовано стратегічний вектор розвитку круп’яного ринку в контексті ефективного використання його економічного потенціалу.