Особливості формування зернопродуктового кластера в Україні в рамках реалізації міжнародного інвестиційного проекту - Обушна, Н.І.; Тарасова, Н.С. (Економічні інновації, 2013)
Обгрунтовано доцільність створення зернопродуктового кластера в Україні на основі реалізації міжнародного інвестиційного проекту та проаналізовані особливості його формування.