К проблеме обоснования технико-экономических мероприятий технического перевооружения предприятия - Сааджан, В.А. (Економічні інновації, 2013)
В статті досліджено проблеми промислових підприємств та запропоновані заходи що до обґрунтування здійснення технічного переозброєння з метою підвищення їх потенціалу.