Довгі крем’яні пластини енеолітичної Європи (міжнародна виставка) - Цвек, О.В. (Археологія, 2008)
30 листопада 2006 р. у дивовижному за своєю красою місті Франції — Орлеані, що на Луарі, стартувала виставка, присвячена одному з видів давньої крем’яної індустрії — виробництву довгих пластин, що й досі «подорожує» Європою.