До 80-річчя з дня народження І.А. Антонової — невтомної дослідниці Херсонеса - Зубар, В.М.; Сорочан, С.Б. (Археологія, 2008)
2008 р. виповнюється 80 років з дня народження Інни Анатоліївни Антонової, багаторічного директора Державного Херсонеського історико-археологічного музею, а потім Національного заповідника «Херсонес Таврійський». Її внесок в будівництво музею нового типу, розпочате ще К.Е. Гриневичем 1925 р., а також в археологічне вивчення пам’яток античного Херсонеса і середньовічного Херсона важко переоцінити.