Неординарність давньоруського села на прикладі селища Ходосівка-Рославське - Готун, І.А. (Археологія, 2008)
Статтю присвячено розгляду особливостей матеріальної культури поселення Ходосівка-Рославське, дослідження якого нещодавно розпочала Північна експедиція Інституту археології НАН України. Ці особливості дають підстави стверджувати про його неординарність.