Про спорудження ядерної підкритичної установки «Джерело нейтронів» (за матеріалами наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 2 липня 2014 р.) - Карнаухов, І.М. (Вісник НАН України, 2014)
Розглянуто стан проекту спорудження ядерної підкритичної установки «Джерело нейтронів». Передбачається, що реалізація проекту та введення в експлуатацію зазначеної установки закладе основи для побудови в Україні безпечної, екологічно чистої ядерної енергетики майбутнього і сприятиме розвитку науково-технічного потенціалу держави.