Пріоритети Національної стратегії теплозабезпечення населених пунктів України - Патон, Б.Є.; Долінський, А.А.; Геєць, В.М.; Кухар, В.П.; Басок, Б.І.; Базєєв, Є.Т.; Подолець, Р.З. (Вісник НАН України, 2014)
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.05.2008 № 465, а також Постанови Президії НАН України від 16.02.2011 № 37 (п. 3) фахівці з різних галузей науки і промисловості нині розробляють проект основних положень Національної стратегії теплозабезпечення. У статті проаналізовано поточний стан розроблення цього важливого документа державного значення щодо теплозабезпечення населених пунктів України та розглянуто одне з основних положень Національної стратегії — умовні орієнтири, які у свою чергу визначають її основні завдання і шляхи їх вирішення.