Прикраси з мушель верхнього палеоліту України - Яковлева, Л.А. (Археологія, 2012)
Йдеться про прикраси з мушель верхнього палеоліту України, можливі шляхи їх надходження та культурні традиції використання в оздобленні одягу та тіла різних груп населення.