Звітує Інститут надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля (Вісник НАН України, 2003)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала і обговорила доповідь директора Інституту надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля академіка НАН України М.В. Новикова про наукову і науково-організаційну діяльність цієї установи у 1998—2002 рр.