Створення мережі ОРСП в регіонах України, як шлях активізації відтворювальних процесів в агросекторі - Ярмоленко, О.Б. (Економічні інновації, 2013)
У статі викладений авторський погляд на роль оптових ринків сількогосподарської продукції (ОРСП) у відтворювальному процесі загальноекономічного розвитку. Визначені проблеми реалізації Національної програми створення мережі ОРСП в Україні та шляхи їх розв’язання.