Когенерація — нові потужності для енергетики - Долінський, А.; Клименко, В. (Вісник НАН України, 2002)
Нещодавно на найвищому рівні створено комісію для вироблення енергетичної стратегії держави. Поставлено завдання — у найкоротший термін розробити методи енергозбереження, які мають стати одним з основних важелів подолання кризи в енергетиці. На розв'язання саме цієї проблеми спрямовані численні розробки Інституту технічної теплофізики НАН України.