Історична географія та її місце у вивченні регіональної історії України - Вербиленко, Г. (Регіональна історія України, 2013)
Стаття присвячена проблемам становлення вітчизняної історичної географії та її взаємодії з регіонально орієнтованими галузями історичного знання. У фокусі уваги автора – вклад історичної географії у процес концептуалізації історичної регіоналістики.