Вибори – 2007: мотивація та ефективність політичних впливів - Бебик, В.; Дащаківська, О.; Охотникова, О. (Політичний менеджмент, 2008)
Напередодні позачергових парламентських виборів 2007 року Центр політичних комунікацій університету „Україна” та Всеукраїнська асоціація політичних наук (ВАПН) провели загальнонаціональне опитування щодо мотивів голосування та особливостей здійснення політичної комунікації під час передвиборчої кампанії.