Тестування якості обчислення оцінки перетворення Фур’є фінітних функцій - Супроткін, Р.Г. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
У статті проведено тестування якості алгоритмів обчислення перетворення Фур’є на класах функцій, що задовольняють умову Ліпшиця, та відповідних їм інтерполяційних класів та показано підвищення якості обчислень шляхом занурення задачі в більш вузький клас. Були отримані апостеріорні оцінки точності для розглянутих тестових задач. Була підтверджена шляхом тестування якість квадратурних формул та апріорних оцінок їх точності. У статті наводяться фрагменти таблиць з результатами тестів.