Лінгвокультурна парадигма концепту “море” у щоденниковій прозі Олеся Гончара - Ігнатьєва, С.Є. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
Стаття присвячена дослідженню лінгвокультурної парадигми концепту “море”. Здійснюється аналіз цього концепту на матеріалі “Щоденників” Олеся Гончара. Визначена специфіка гончарового концепту “море”.