Жанрові прикмети утопії у творах Чарлза Діккенса і Володимира Винниченка - Приймачук, О.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті розкрито специфіку жанру утопії в творах Чарлза Діккенса і Володимира Винниченка.