Проблеми теорії та практики багатокритеріальної оцінки крупних народногосподарських проектів - Буркинський, Б.В. (Економічні інновації, 2013)
Досліджуються проблеми теорії та практики багатокритеріальної оцінки крупних народногосподарських проектів, зокрема, визначення об’єктів, суб’єктів, методів та видів діагностики інвестицій в природоперетворювальні проекти. В роботі розкрито основи впровадження стратегічної екологічної оцінки щодо природоперетворювальних проектів та проблеми формування відповідної інституційної бази.