Права собственности в экономической структуре общества: концептуальные подходы - Горняк, О.В.; Шевченко, М.С. (Економічні інновації, 2013)
В статті проаналізовані концептуальні підходи до визначення сутності структури прав власності, їх роль у трансформації суспільства та напрями подальших досліджень.