Проблеми регіональної спеціалізації національної економіки України - Савчук, О.А.; Вольвач, І.Ю. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто особливості регіональної спеціалізації економіки України, підкреслюється переважний вплив розвитку аграрного сектора на формування валового регіонального продукту, висвітлюються проблеми розвитку АПК в Україні та шляхи їх подолання.