Наследие академика В.М. Глушкова - Теслер, Г.С. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2003)
Стаття присвячена деяким положенням, які запропонував академік В.М. Глушков, та їх подальшому розвитку в роботах автора статті. Зокрема, це стосується прогнозування розвитку обчислювальних засобів, ЗДАС, критеріїв ефективності і т.д. Бібліогр.: 26 назв.