Кризові механізми та інноваційна стратегія - Терьошкіна, Н.Є. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто науково-методичні положення щодо особливостей кризових механізмів і обґрунтовано їхній взаємозв'язок з формуванням адекватної кризовим умовам стратегії інноваційного розвитку економіки України. Проаналізовано програмні заходи провідних країн світу в напрямі підтримки розвитку науково-технологічного й інноваційного процесу в кризовий період.