Экзистенциальные основания композиционной парадигмы - Редько, В.Н.; Редько, И.В. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Доведено тези екзистонності, компаундності та поліадності. Обурунтовано їх узгодженість з принципом зворотності. Побудовано екзистенціальні засади композиційної парадигми.