Теоретическое исследование одного численного метода решения задачи конвективной диффузии - Прусов, В.А.; Дорошенко, А.Е.; Черныш, Р.И.; Гук, Л.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Проведено теоретичне дослідження апроксимації, стійкості, збіжності, монотонності, дисипативних і дисперсійних властивостей методу. Просторова сітка вважається нерівномірною. Розглянуто випадок застосування методу для задачі з третьою крайовою умовою. Наведено оцінку обчислювальної складності алгоритму.