Участь західноукраїнських політичних партій та громадських організацій в акціях протесту проти голодомору в УСРР у 1932-1933 рр. - Цецик, Я.П. (Історичний архів. Наукові студії, 2010)
Досліджено заходи протесту з боку українських політичних партій та громадських організацій проти політики голодомору в УСРР 1932-1933 рр.