Розвиток трудового потенціалу машинобудівного підприємства - Слепухіна, І.Д. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуто сутність людини як найважливішого елементу виробничого процесу на підприємстві. Запропоновані види процесу навчання на машинобудівному підприємстві.